lessenreeksen

Levenslang bewegen is ons doel. Voor jongeren hebben we een uitgebreid gamma in gymnastiek en dans. Voor volwassenen bieden we zowel intensieve reeksen als conditie en persoon gerichte bewegingsvormen aan.

Geboortejaar: 2004 - 2008

Voorbereiding op een nieuw hoofdstuk bij Jong&Sportief. We bereiden je voor om van gymnast door te groeien tot trainer.

Geboortejaar: 2006 en vroeger

Vanaf 16 jaar kan je deelnemen aan deze groep en de verschillende vormen van Rope-Skipping ontdekken, zoals single rope, chinese wheel, double dutch, enz.

Geboortejaar: 2004 - 2008

De Junior Compagnie is in het Moderne Jazz en Hedendaagse Dans programma de 2de selectiegroep die volgt op de Kidscompagnie. Je kan aan deze groep deelnemen als je geselecteerd wordt.

Geboortejaar: Volwassenen

Figuurtraining voor dames zorgt voor een stevig, lenig en getraind lichaam. De lessen zijn laagdrempelig en tegelijk intensief. De workouts gebeuren op muziek.

Geboortejaar: Volwassenen

Fitbal is een complete workout. Met de fysiobal komen diverse spiergroepen aan bod met het accent op de core: buik en lage rugspieren, die significant versterkt worden.

Geboortejaar: Volwassenen

Step Aerobic is een efficiënte fysieke workout op muziek. Kracht, flexibiliteit en coördinatie worden getraind. Het is een excellente manier om de been-, bil- en heupspieren te versterken.

Geboortejaar: Volwassenen

Ook wel kern– of rompstabiliteit genoemd, is gericht op zowel de buik- en rugspieren, het middenrif en de bekkenbodem. De focus van de training gaat uit naar het hele lichaam.

Geboortejaar: 2003 en vroeger

In het Moderne Jazz en Hedendaagse Dans programma is Compagnie één van de 3 selectiegroepen. Dat wil zeggen dat je aan deze groep kan deelnemen als je geselecteerd wordt.

Geboortejaar: 2009 - 2012

In het Moderne Jazz en Hedendaagse Dans programma is de Kidscompagnie de eerste van de 3 selectiegroepen. Je kan aan deze groep deelnemen als je geselecteerd wordt.

Word vandaag nog Jong en Sportief

Om te bewegen en te beleven