lessenreeksen

Levenslang bewegen is ons doel. Voor jongeren hebben we een uitgebreid gamma in gymnastiek en dans. Voor volwassenen bieden we zowel intensieve reeksen als conditie en persoon gerichte bewegingsvormen aan.

Core Stability Start richt zicht vooral op degene die lange tijd geen sport meer gedaan hebben of uit een langere blessure komen. Kern– of rompstabiliteit genoemd, is gericht op zowel de buik- en rugspieren, het middenrif en de bekkenbodem. Bij het uitoefenen van core stability oefeningen gaat de focus van de training naar het hele lichaam inclusief de interne organen. Stevige core spieren of een goede core stability zorgen ervoor dat je dagelijks beter functioneert en kunt bewegen en sporten met minder kans op blessures.
Klassieke Dans is een opleiding voor jongeren vanaf 6 jaar. Deze sierlijke dansvorm is een zeer goede basis voor alle andere dansstijlen. Eerder dan een uitgebreide balletopleiding, biedt Saltarella deze richting aan als basis en ondersteuning van de hedendaagse dans.

Geboortejaar: vanaf 6 jaar

G – Sport geeft de mogelijkheid aan jongens en meisjes om kennis te maken met verschillende sporten. Van balvaardigheid tot lichaamscoördinatie, van evenwicht tot durf en vooral veel plezier beleven met bewegen.

Geboortejaar: Volwassenen

Zin in een uitdaging, is cross fit iets voor jou. Dit lessenpakket gaat op zoek naar het uiterste van uw eigen kunnen. Eens wat zwaarder trainen, dit door een afwisseling van kracht, cardio en stabilisatietraining.

Geboortejaar: 2007 - ouder

Vanaf 16 jaar kan je deelnemen aan deze groep en de verschillende vormen van Rope-Skipping ontdekken, zoals single rope, chinese wheel, double dutch, enz.

Geboortejaar: 2008 en vroeger

De Junior Compagnie is in het Moderne Jazz en Hedendaagse Dans programma de 2de selectiegroep die volgt op de Kidscompagnie. Je kan aan deze groep deelnemen als je geselecteerd wordt.

Word vandaag nog Jong en Sportief

Om te bewegen en te beleven