Conditie

De afdeling voor volwassenen waarin we zowel intensieve reeksen als conditie en persoon gerichte bewegingsvormen aanbieden.

Geboortejaar: 2006 en vroeger

Vanaf 16 jaar kan je deelnemen aan deze groep en de verschillende vormen van Rope-Skipping ontdekken, zoals single rope, chinese wheel, double dutch, enz.

Geboortejaar: Volwassenen

Figuurtraining voor dames zorgt voor een stevig, lenig en getraind lichaam. De lessen zijn laagdrempelig en tegelijk intensief. De workouts gebeuren op muziek.

Geboortejaar: Volwassenen

Fitbal is een complete workout. Met de fysiobal komen diverse spiergroepen aan bod met het accent op de core: buik en lage rugspieren, die significant versterkt worden.

Geboortejaar: Volwassenen

Step Aerobic is een efficiënte fysieke workout op muziek. Kracht, flexibiliteit en coördinatie worden getraind. Het is een excellente manier om de been-, bil- en heupspieren te versterken.

Geboortejaar: Volwassenen

Ook wel kern– of rompstabiliteit genoemd, is gericht op zowel de buik- en rugspieren, het middenrif en de bekkenbodem. De focus van de training gaat uit naar het hele lichaam.

Geboortejaar: Volwassenen

De focus ligt op buik-, been-, arm- en bilspieren. We maken regelmatig gebruik van attributen zoals halters, buizen in zacht materiaal, elastibands, pilatesballen en muziek. Er wordt ingehaakt op nieuwe bewegingstrends.

Word vandaag nog Jong en Sportief

Om te bewegen en te beleven