Conditie

De afdeling voor volwassenen waarin we zowel intensieve reeksen als conditie en persoon gerichte bewegingsvormen aanbieden.

Core Stability Start richt zicht vooral op degene die lange tijd geen sport meer gedaan hebben of uit een langere blessure komen. Kern– of rompstabiliteit genoemd, is gericht op zowel de buik- en rugspieren, het middenrif en de bekkenbodem. Bij het uitoefenen van core stability oefeningen gaat de focus van de training naar het hele lichaam inclusief de interne organen. Stevige core spieren of een goede core stability zorgen ervoor dat je dagelijks beter functioneert en kunt bewegen en sporten met minder kans op blessures.

Geboortejaar: vanaf 6 jaar

G – Sport geeft de mogelijkheid aan jongens en meisjes om kennis te maken met verschillende sporten. Van balvaardigheid tot lichaamscoördinatie, van evenwicht tot durf en vooral veel plezier beleven met bewegen.

Geboortejaar: Volwassenen

Zin in een uitdaging, is cross fit iets voor jou. Dit lessenpakket gaat op zoek naar het uiterste van uw eigen kunnen. Eens wat zwaarder trainen, dit door een afwisseling van kracht, cardio en stabilisatietraining.

Geboortejaar: 2007 - ouder

Vanaf 16 jaar kan je deelnemen aan deze groep en de verschillende vormen van Rope-Skipping ontdekken, zoals single rope, chinese wheel, double dutch, enz.

Geboortejaar: Volwassenen

Figuurtraining voor dames zorgt voor een stevig, lenig en getraind lichaam. De lessen zijn laagdrempelig en tegelijk intensief. De workouts gebeuren op muziek.

Geboortejaar: Volwassenen

Fitbal is een complete workout. Met de fysiobal komen diverse spiergroepen aan bod met het accent op de core: buik en lage rugspieren, die significant versterkt worden.

Geboortejaar: Volwassenen

Step Aerobic is een efficiënte fysieke workout op muziek. Kracht, flexibiliteit en coördinatie worden getraind. Het is een excellente manier om de been-, bil- en heupspieren te versterken.

Geboortejaar: Volwassenen

Ook wel kern– of rompstabiliteit genoemd, is gericht op zowel de buik- en rugspieren, het middenrif en de bekkenbodem. De focus van de training gaat uit naar het hele lichaam.

Word vandaag nog Jong en Sportief

Om te bewegen en te beleven