Gymnastiek

Je kiest resoluut voor gymnastiek of twijfelt nog een beetje. Je wil graag sporten met je vrienden of je houdt van een uitdaging. Je bent competitief of je wil je grenzen verleggen. In ons aanbod gymnastiek vind je het vast en zeker.

Geboortejaar: 2004 - 2008

Voorbereiding op een nieuw hoofdstuk bij Jong&Sportief. We bereiden je voor om van gymnast door te groeien tot trainer.

Geboortejaar: 2017 - 2018

Keurgroep Beginners zijn jonge talentjes meisjes die na selectie op een gedisciplineerde, maar leuke manier in aanraking worden gebracht met de verschillende olympische toestellen.

Geboortejaar: 2011 - 2006

Recrea 3 is de 3de leeftijdsgroep waarin je recreatieve gymnastiek kan beoefenen. Recrea motiveert je om grenzen te verleggen en nieuwe turntoestellen te ontdekken.

Geboortejaar: 2014 - 2012

Recrea 2 is de 2de van 3 leeftijdsgroepen waarin je recreatieve gymnastiek kan beoefenen. Recrea motiveert je om grenzen te verleggen en nieuwe turntoestellen te ontdekken.

Geboortejaar: 2015 - 2016

Recrea 1 is de 1ste van 3 leeftijdsgroepen waarin je recreatieve gymnastiek kan beoefenen. Recrea motiveert je om grenzen te verleggen en nieuwe turntoestellen te ontdekken.

Geboortejaar: 2017 - 2019

Sport&Fun geeft de mogelijkheid aan jongens en meisjes om kennis te maken met verschillende sporten. Van balvaardigheid tot lichaamscoördinatie, van evenwicht tot durf.

Word vandaag nog Jong en Sportief

Om te bewegen en te beleven