Saltarella

Saltarella is de dansafdeling met 2 richtingen: Klassieke dans en Moderne jazz en hedendaagse dans. Om de jongsten laten kennis te maken met dans hebben we Kleuterdansateljee en Predans in ons gamma.

Klassieke Dans is een opleiding voor jongeren vanaf 6 jaar. Deze sierlijke dansvorm is een zeer goede basis voor alle andere dansstijlen. Eerder dan een uitgebreide balletopleiding, biedt Saltarella deze richting aan als basis en ondersteuning van de hedendaagse dans.

Geboortejaar: 2008 en vroeger

De Junior Compagnie is in het Moderne Jazz en Hedendaagse Dans programma de 2de selectiegroep die volgt op de Kidscompagnie. Je kan aan deze groep deelnemen als je geselecteerd wordt.

Geboortejaar: 2005 en vroeger

In het Moderne Jazz en Hedendaagse Dans programma is Compagnie één van de 3 selectiegroepen. Dat wil zeggen dat je aan deze groep kan deelnemen als je geselecteerd wordt.

Geboortejaar: 2009 - 2012

In het Moderne Jazz en Hedendaagse Dans programma is de Kidscompagnie de eerste van de 3 selectiegroepen. Je kan aan deze groep deelnemen als je geselecteerd wordt.

Geboortejaar: Volwassenen

Bij modern dames kan je als volwassene je danservaring één keer per week in conditie houden. Veel aandacht aan grondwerk en releasetechniek, het ontspannen van de spieren.

Word vandaag nog Jong en Sportief

Om te bewegen en te beleven